Menajeria de sticla

Menajeria de sticlă de Tennesse Williams

Capodoperă a dramaturgului american Tennesse Williams, “Menajeria de sticlă”, este probabil textul străin cel mai rezonant la realitățile societății românești actuale. Spectacolul vorbește despre fragilitatea relațiilor interumane și despre totala transparență a sentimentelor. O mamă părăsită…o soră nemăritată, infirmă….o iubire periculoasă…A fost o lecție a destinului? Există un vinovat? Poate…viața?! Însă uneori viața poate deveni foarte complicată….important este să înțelegi sensul ei.
Povestea noastră ?!…Pe data de 19 iunie 2019 de la ora 19.00 la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

În distribuție, cunoscuții actori colaboratori ai Teatrului Național Cluj, Bogdan Rădulescu (Jim), Narcisa Pintea (Amanda) și actori ai acestuia Dan Chiorean (Tom) și Alexandra Tarce (Laura)
Regia m.chris.nedeea

Evenimentul este organizat de Rotary Club Cluj-Napoca Opera în cadrul unui proiect de susținere a activității Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca. Proiectul constă în organizarea unor evenimente culturale cu scop caritabil iar fondurile strânse în urma vânzării biletelor la aceste evenimente vor fi donate pentru achiziționarea unei ambulanțe de tip A1.